Nystiftet forening med høje ambitioner

PresboldElite Beachvolley er en nystiftet forening, hvis formål er at forbedre kvaliteten af danske beachvolleyturneringer. Foreningen er drevet af 10 personer, der alle har spillet beachvolley på eliteniveau. Vi ønsker at bringe sporten tilbage på de populære strande og tilbage i mediernes og sponsorernes søgelyset, så de mange dygtige unge spillere i dag kan få flere af de samme fantastiske oplevelser, vi selv har haft.

Vi ønsker at tiltrække mange strandgæster, da det giver en særlig atmosfære og oplevelse for både spillere og tilskuere, og vi vil derfor også planlægge andre aktiviteter på stranden til glæde for alle. Vores ambition i år er at opbygge et centre court anlæg med en kapacitet på ca. 500 tilskuere, der skal fyldes op til finalerne.

Der vil være omkostninger forbundet med sådan et setup, og vi søger lige nu sponsorer, der kan hjælpe med at dække udgifterne. Ambitionen er ikke at tjene penge på vores arrangementer. Sponsorer skal udelukkende være med til at højne turneringskvaliteten og skabe fundamentet for en tilbagevendende begivenhed. For at gøre det attraktivt for sponsorer vil vi tiltrække alle de bedste spillere, masser af gæster på stranden og mediernes interesse.

Har I kontakter i jeres netværk, som kunne være interesserede i at støtte vores projekt, hører vi meget gerne fra jer, og vi vil meget gerne stille op til et møde for at fortælle meget mere konkret om vores planer og andre muligheder for kommende investorer.